Program

NLD_program_01

Här börjar din och Piteås framtid!

Näringslivets dag i Piteå uppmärksammar och hyllar personer och prestationer från Piteå näringsliv. Vi vill ingjuta ännu mer mod, passion och väcka lusten hos ännu fler företag och entreprenörer att vilja sträva efter nomineringar och priser. Helt enkelt för att de är värda det. Dagen har utvecklats till en viktig mötesplats för nätverk och affärskontakter och galamiddagen bjuder på årets bästa affärsmingel.

Dagsprogram 2017

Förmiddagen bjuder på olika intressanta studiebesök hos utvalda Piteåföretag. Vi har i år två olika turer att välja mellan.  Vi rundar av med gemensam lunch på Restaurang 2 Kök på Nolia konferens samtidigt som du lyssnar till intervjuer med samtliga prisnominerade. Ta chansen att följa med på en ny typ av upptäcktsresa i Piteås näringsliv. Om du bara kan/önskar delta på lunchen går det bra.

Läs mer om de olika turerna under dagsprogram.

Tid: 08.00 – 13.00
Pris: 195 kr exkl.moms inklusive lunch

Galamiddag 2017

Välkommen till galan där vi uppmärksammar de som med mod och lust, i sann piteanda, satsar på sin dröm! Kvällen bjuder på exklusiv galabuffé under kristallerna i Casinot på Pite Havsbad. Där får du mingla, äta god mat och uppleva när pristagarna hyllas live.

Läs mer om kvällens program och underhållning

Tid: 18.00
Pris: 845 kr exkl. moms.
PiteEntreprenörerna och Företagarna erbjuder sina medlemsföretag att köpa 2 st biljetter till subventionerat pris, 545 kr exkl moms/biljett. Ange medlemskap i bokningen.

Boende

Lyxa till det med att boka hotellrum på Pite Havsbad och njut av en härlig frukost! Erbjudande om att boka dubbelrum inkl frukost för 795 kr.
Läs mer och boka på http://www.pitehavsbad.se/

Läs mer om:
De olika priskategorierna >
Våra partners >

Arrangörer

Partners

Guld 2018

Silver 2018

Brons 2018

Design 2018

Media 2018

Visuell 2018